Tehnicki pregled crna gora

TEHNIČKI PREGLED I REGISTRACIJA

TEHNIČKI PREGLED I REGISTRACIJA

Tehnički pregled može biti:

Redovan
Vanredni
Kontrolni

Redovni tehnički pregledi su: godišnji i šestomjesečni.

• Redovnom godišnjem tehničkom pregledu vozilo se podvrgava pre izdavanja saobraćajne dozvole, odnosno izdavanja registracione naljepnice. Ovaj tehnički pregled može se izvršiti do 30 dana pre podnošenja zahtjeva za registraciju, odnosno nakon isteka roka važenja saobraćajne dozvole (registracione naljepnice).

• Redovni šestomjesečni tehnički pregled mora se obaviti prije isteka roka od šest mjeseci od dana početka važenja saobraćajne dozvole, odnosno registracione naljepnice, a može se obaviti najranije 15 dana pre isteka navedenog roka. Ovom tehničkom pregledu podvrgavaju se: vozila kojima se obavlja javni prevoz, autobusi, vozila za obuku kandidata za vozače, vozila za prijevoz opasnih materija, vozila čija je najveća dozvoljena masa veća od 3.500 kg, „rent-a-car“ vozila, vozila starosti preko 15 godina.


Vanredni tehnički pregled

Obavlja se nakon popravke i prije puštanja u saobraćaj vozila kod kojeg su u saobraćajnoj nezgodi ili na drugi način oštećeni vitalni sklopovi i uređaji bitni za bezbjedno učestvovanje u saobraćaju, kao i vozila koje je isključeno iz saobraćaja zbog tehničke neispravnosti utvrđene na kontrolnom tehničkom pregledu.

Kontrolni tehnički pregled

Vrši se po nalogu ovlašćenog lica Ministarstva unutrašnjih poslova, odnosno inspektora za drumski saobraćaj, radi kontrole tehničke ispravnosti vozila.

HOMOLOGACIJA ZA SVA PUTNIČKA I TERETNA VOZILA

VRŠIMO TEHNIČKI PREGLED SVIH VRSTA TERETNIH, PUTNIČKI VOZILA KAO I ZA RADNE MAŠINE I PRIKLJUČNA VOZILA PUTNIČKOG I TERETNOG PROGRAMA.

KONTAKT TELEFON: 020 252 758

 

TEHNIČKI PREGLED 1

TEHNIČKI PREGLED 2

 

Statisitka posjeta

0469844
Danas
Juče
Ove nedelje
Prošle nedelje
Ovog mjeseca
Prošlog mjeseca
UKUPNO:
407
839
5240
8035
2516
41514
469844

Facebook

INSTAGRAM

Klikni me!
Tehnicki pregled crna gora

RENT-A-CAR

 

Želite da iznajmite vozilo na dan, mjesec ili duži vrijemenski period?

Potreban vam je mini automobil za brz obilazak grada, ekonomičan za svakodnevne potrebe, premium ili luksuzan za specijalne prilike ili standardan u poslovne svrhe?

Kada Vam zatreba rent a car vozilo u Podgorici, napravite rezervaciju i budite uvjereni da ste donjeli pravu odluku kada je vrijednost usluge za uloženi novac u pitanju.

Kada rezervišete vozilo, očekujte neke od najnovijih modela svjetskih brendova proverenih performansi po najpovoljnijim cijenama!

Kontakt telefon: 067 123 888

TEHNIČKI PREGLED

 

Pratimo sve tehnološke promene i novosti iz oblasti bezbjednosti saobraćaja kako bismo bili konkurentni na tržištu i svakome od Vas pružili uslugu vrhunskog kvaliteta, po veoma atraktivnim cjenama! Već pri samom dolasku u naš Auto centar, uvjerićete se u to koliko mi ozbiljno shvatamo svoj posao!

Posjetite naš Auto centar i završite kompletan proces registracije – NA JEDNOM MJESTU.

Zahvaljujući moderno opremljenoj prostoriji, sa uspehom vršimo detaljnu provjeru ispravnosti svih vozila.

Tehnički pregled svih putničkih, teretnih, radnih i priključnih vozila

U ponudi i Homologacija putničkih i teretnih vozila.

Kontakt telefon: 020 252 758