Loading
Servis: 020 252 756 - Tehnički pregled (novi): 020 252 758 - Tehnički pregled (stari): 020 872 824 - Prodaja vozila: 067 123 888 - Rent-a-Car: 067 123 888

SERVIS

Zeta Car auto servis je vaš pouzdani partner u održavanju vašeg ljubimca na četiri točka. Naš tim stručnjaka vam nudi vrhunsku uslugu po pristupačnim cijenama, bez skrivenih troškova. U našem servisu možete obaviti sve potrebne preglede vozila i auto-dijagnostiku svih vrsta kvarova.

Naši majstori su stručnjaci sa godinama iskustva i znanja, a svaki posao obavljaju s najvećom pažnjom i preciznošću. U našem servisu se ne zadržavate predugo, jer brzina i efikasnost su nam jako važni, a naši klijenti to cijene.

Garantujemo kvalitet našeg rada. Kod nas možete obaviti sve vrste popravki, od sitnih kvarova do složenijih problema, i to u najkraćem mogućem roku. Ne gubite vrijeme na čekanje i učinite pravi izbor – dođite u Zeta Car auto servis!

Pored navedenog, nudimo i redovno održavanje vozila, zamjenu ulja, servis klima uređaja, kao i popravku i zamjenu guma. U našem servisu imamo sve potrebne alate i dijagnostiku za brzu i preciznu detekciju kvarova. Također, koristimo samo provjerene djelove, kako bismo osigurali dugotrajnost vašeg vozila.

Posjetite nas i uvjerite se zašto smo najbolji izbor za održavanje vašeg automobila!

Potreban Vam je servis vozila? Tu smo za Vas!

Zeta Car auto servis je vaš pouzdani partner u održavanju vašeg ljubimca na četiri točka

020 252 756

Services

Usluge u našem servisu

Auto servis Zeta Car svojim kvalitetnim radom i pristupačnim cijenama usluga predstavlja dobar izbor kada je u pitanju održavanje vašeg automobila. U našem servisu možete obaviti pregled vozila i auto-dijagnostiku svih vrsta kvarova. Servis obavljamo u rekordnom roku uz garanciju na kvalitet rada. Kod nas možete obaviti sledeće vrste popravki na vašem vozilu:

Zakažite servis vozila
  VRSTE POPRAVKi:
 • Redovan servis
 • Veliki servis
 • Popravke auto-elektrike
 • Kompjutersku dijagnostiku
 • Popravka auto-elektronike
 • Kompletan servis trapa (vješanja) vozila
 • Servis kočionog sistema
 • Ugradnju amortizera
 • Zamjenu auspuha
 • Ostale specijalizovane usluge
+ More Services
Zakažite servis vozila
  REZEVNI DJELOVI ZA SVE VRSTE VOZILA:
 • Ulja
 • Gume
 • Akumulatori
 • Rezervni djelovi
+ More Services
Zakažite servis vozila

NE ZABORAVITE NA REDOVNO ODRŽAVANJE

Na propisane redovne preglede radi održavanja upozoravaće vas računar vozila.

ZAMENA HABAJUĆIH DIJELOVA

Habanje određenih sastavnih dijelova vozila koji obezbjeđuju bezbjednu i udobnu vožnju zavisi od korišćenja vozila. Preporučujemo Vam zamjenu tih dijelova u zavisnosti od pređene kilometraže.

SAVJETI ZA JOŠ VEĆU BEZBRIŽNOST

PROVJERITE SISTEM KOČENJA

Vibriranje papučice kočnice, blokiranje kočnice, loše nalijeganje na putu, duži kočioni trag? Ukoliko se pojavi neki od tih znakova, vrijeme je za pregled kočionog sistema vašeg vozila.

DA LI STE ZNALI?

Mjenjajte kočionu tečnost na svakih 120.000 km (ili na 4 godine) i redovno kontrolišite kočione pločice i diskove. Ne zaboravite da prebacite u niži stepen prenosa umesto stalnog kočenja. Time ćete produžiti vjek trajanja kočnica vašeg vozila, a i uštedite na gorivu.

REDOVNO ODRŽAVAJTE KLIMA UREĐAJ

Ukoliko je u putničkoj kabini zagušljivo ili vas peku oči, ako se stakla sporo suše od kondenzacije ili je u kabini iznenada jako zahladnelo,proverite rad klima uređaja.

DA LI STE ZNALI?

Svake godine potrebna je zamjena filtera putničkog prostora, čišćenje isparivača i provera nivoa rashladnog sredstva i ulja kompresora. Radi lakšeg održavanja koristite klima uređaj barem dva puta mesečno, kako leti tako zimi. Ne zaborivite da smanjite razlike u odnosu na spoljašnju temperaturu, jer time štedite gorivo.